24 november 2011

Christer Sandelin målar in sig i ett hörn !!

Satt och kollade på Maloue von Siverts program "Efter tio" på TV4 idag. Idag hade hon sin Champagnelunch med Reuben Sallmander Elsa Billgren & Christer Sandelin.



Christer gnällde över att han förra året framställdes som konstig, trött & alkoholiserad i "Så Mycket Bättre" på TV4.
Nu tyckte Christer att det var TVprogramets fel att han åkt fast för rattonyckterhet. ?!?!?  Och dessutom sa han att han minsann inte är något fyllo som Kikki Danileson som sveper en 75a och sedan kör in till stan (Kikki dricker/drack bara vin). Dessutom dricker halva Stockholms befolkning innan dom kör bil och alla i Djursholm kör rattfulla på fredagar efter jobbet, sedan fick hans vänner en skopa oxå av Christer. Varför inte bara erkänna att man är en föredetting som har problem med spriten ??
Reuben Sallmander fick till en bra "snyting"  när han sa att man inte ska dricka alls när man kör bil, när Christer tyckte det var fel att man inte äns kunde ta ett glas Champagne innan bilkörningen.

Christer: låt bilen stå, Tack.


1 kommentar:

  1. Christer önskar nog att han var tillbaka till forna glansdagar som på den fina bilden. Han hävde ju dessutom ur sig att han minsann är känd för att han skrivit en mängd odödliga hits och inte som dagens ungdom som bara vill vara känd för ingenting. Sant kanske, men han skulle nog pensionerat sig där och då i slutet av 80-talet.

    SvaraRadera