19 februari 2012

Svenska Folket Har Sagt Sitt, Melodifestivale Är DÖD !!

Fy fan villken sorglig samling låtar i Leksand. Molly Sandén har en helt okej "Sanna Nielsen " balad. Hon sjunger bra och ser bra ut och går igenom rutan. Ingen låt jag skulle ha lyssnat på ett vanligt schlager år, men i år framstår låten som kanonbra.

Men resten ??? Va fan har Christer Björkman & hans juryn sysslat med hösten 2011? Av dom hitils 24 låtar som har tävlat är 4 låtar okej, inte bra men okej, resten är skit.

Youngbloods sjöng så illa och hela numret kändes som en jullovs avslutning i 8:an ute på Värmdö. Dansade fel, sjöng i otakt och missade tonerna, musiken var lam trist mesig. Kempe du kan ju så bra. Var är Hero, Manboy, La Voix, Popular & Cara Mia ?????

Carolina Wallin Pérez, Andreas Johnson Maria BenHajji & Mattias Andréasson var som en gäspning, så trist, slätstruket, och dåligt.

Love Generations känns så plastiga, SVT's Hubbotar på söndagskvällarna har mera puls i kropparna. Platt tråkig låt som blivit över när RedOne skrev låtar till riktiga artister.

Och nu till mördaren av Melodifestivalen, Ranelid den självgoda pösmunken som tydligen pratar någon sorts skånska och har skrivit massa skit som ingen läser. Hur fan kan Christer Björkman låta honom få förstöra Melodifestivalen ? Skandal är ett ord som inte räcker till den här kvällen. Sara Li är helt ok, hennes låt skulle jag gärna dansa till på någon nattklubb bland massa konstiga schlager fjollor. Men den andra låten som spelas samtidigt över hennes låt med en tarakotta färgad  gubbe som bräker flummigheter på obegriplig skånska som Di Leva inte skulle ta i med tång. Hans mamma borde ha vägrat ta emot sin mans säd för 63 år sedan. Det hade varit en välgärning för alla.
Hur kan han få förstöra en hel låt? Obegripligt. Och att sedan Svenska folket går på Christer Björkmans dåliga PR trick för att locka tittare är så pinsamt.

Jag är så JÄVLA arg på hela skiten. Melodifestivalen är min höjdpunkt på året, bättre än Jul, Påsk, Födelsedagar, Midsommar och allt annat. Men nu är det helt förstört ;-(

Programledarna är bra. Gina är ett fynd, lite samma humor som Petra Meede.Sarah är oxå helt ok, inte min favorit, men hon funkar bra.
Saknar Helena Bergström som var bäst i första deltävlingen i Växjö. Helenas "gubbar" är så roliga. Östermalmstanten Marianne, Bimbo bruden & Samba Simone är klockrena. skulle vara kul att se ett helt program med dom.

Bara 8 låtar kvar att tävla i år, och av dom kan bara 4 gå vidare. Om Svenska folket & Christer förstör den deltävlingen oxå så blir jag inte nådig. Fy fan.

Passa er J....igt noga.



1 kommentar: